Ankie Stevens

Schoonheidsspecialiste

Ja ik wil een mooi bruidje zijn!

Ankie Stevens biedt u een bruidsarrangement.

Het bruidsarrangement houdt in dat u ongeveer drie weken voor de trouwdatum afspreekt voor een gezichtsbehandeling. Waarna één week later de proef make-up plaatsvindt. Uiteraard houden wij rekening met uw persoonlijke smaak en voorkeur,  of u gewend bent make-up te gebruiken en ook kijken wij welke kleuren het beste bij u passen. Ook letten wij erop dat de make-up kleuren overeen stemmen met de kleur van het boeket, de kleding van de bruidegom en eventueel met de trouwauto.

Het beste is het als u de proefmake-up overdag laat aanbrengen. U kunt dan zelf bij daglicht het resultaat beoordelen. Het belang van een goede bruidsmake-up wordt helaas vaak onderschat.

Belangrijk is de houdbaarheid, Een professioneel aangebrachte make-up blijft zeker 8 uur netjes!

Trouwens, een beetje make-up ook voor de bruidegom is mogelijk! Daar is tegenwoordig niets op tegen. Het lijkt alsof u net terug bent van vakantie. Met een mooi egaal kleurtje en dus ook geen rode vlekjes van
het scheren in de hals. Want bruidegom wees nou eens eerlijk, als de bruid er zo mooi, stralend en verzorgd uitziet dan kunt u toch niet achterblijven?

Een dag voor de bruiloft verzorgen wij een manicure inclusief handpakking en lakken van uw nagels. Uw handen staan tenslotte op
uw trouwdag zeer in de belangstelling. Uiteraard is deze behandeling ook geschikt voor de bruidegom!
Want er wordt ook op zijn handen gelet. Kort samengevat bestaat het bruidsarrangement uit :  

 

2 tot 3 weken voor uw trouwdag een gezichtsbehandeling

2 weken voor uw trouwdag de proefmake-up waar echt geluisterd wordt naar uw wensen

ampul onder de bruidsmake-up

bruidsmake-up,  evt bij u aan huis

manicure behandeling